Loveli care deodorant.

Zoals sommige van jullie misschien al weten ben ik sinds Zaterdag 1 April officieel verkooppunt van Loveli care.

Loveli staat voor natuurlijk en geen rotzooi in je producten. 100% vegan. Want zoals velen met mij ben ik er klaar mee dat er chemicaliën in onze producten zitten. Zoals Linda de oprichtster van Loveli zou zeggen: ik wil 100% goodness, 100% natuurlijk. Puur liefde en verder niets. Punt.

 

Ik heb er zelf ook eerst goed over na moeten denken of ik dit ging aanschaffen. Want ja zeg eerlijk als je eenmaal je deodorant gevonden hebt die je al jaren gebruikt, is het vaak lastig om over te stappen op iets wat je niet kent en weet of het werkt.

Zelf ben ik op Maandag 3 April begonnen met de Loveli deodorant ik koos de geur fresh cotton, dit is een vrij neutrale geur en kan ook voor de heren gebruikt worden.

De deodorants zijn gemaakt van o.a. Kokosolie natriumbicarbonaat en andere fijne ingrediënten. Voor mij was het even wennen ik ben geen deo stick gewend. Ook draait de dop de andere kant op dus kijk goed als je hem gaat gebruiken of de stick omhoog komt of naar beneden gaat. Maandag ben ik naar de hot yoga geweest let op yoga in een ruimte van 40 graden. Ja ik was aan het zweten maar voelde me totaal niet vies. Na de les die dik een uur duurt was er geen zweet geur te bekennen. Ik rook gewoon nog heel subtiel naar de fresh cotton. De geuren die te koop zijn in de salon: fresh cotton, sweet orange, sensitive skin & apple blossom.

Prijzen: XL deodorant €14,99 Kleine deodorant €7,99 Refill €5,99